Bestellen

Het bestelproces

De geneesmiddelen die wij leveren, worden aangemeld voor opname in de G-standaard en krijgen een Z-Indexnummer toegewezen. Onze geregistreerde geneesmiddelen zijn verkrijgbaar via de farmaceutische groothandel. Apotheekbereidingen kunnen door apotheken in Nederland rechtstreeks bij Ace besteld worden.Naar klantportaal
Binnenkant Knapp

Bestelwijze doorgeleverde apotheekbereidingen voor apotheekhoudenden in Nederland

  1. Via uw AIS systeem. Onze medewerkers helpen u graag bij het instellen van uw AIS.

  2. Voor apotheken die via groothandel Mosadex geleverd krijgen, loopt de bestelling via Norder. Een AIS-inspoelbestand is beschikbaar via uw accountmanager.

  3. Per mail met uw naam en adresgegevens, ZI-nummer, artikelomschrijving en aantal gewenste verpakkingen.

  4. Indien het een geneesmiddel betreft dat op artsenverklaring wordt geleverd, vindt u hierboven een link naar het formulier artsenverklaring dat ook op de website van IGJ is te vinden.

Nog geen klant bij Ace? Bent u nog geen klant bij Ace, dan vragen wij u voor uw eerste bestelling ons klantformulier in te vullen. Daarnaast hebben wij ook een getekende leveringsovereenkomst nodig. Deze sturen wij u toe.

Individuele bereidingen Individuele bereidingen bestelt u via het Ad hoc formulier op ons Klantportaal.

Klantportaal Naast de mogelijkheid tot het plaatsen van uw Ad hoc bestelling, vindt u een overzicht van ons assortiment, uw bestelhistorie, analysecertificaten, pakbonnen en facturen terug. Volg deze link om een account aan te vragen. Per klant kan 1 account worden aangemaakt. Het klantportaal dient niet voor het bestellen van doorgeleverde apotheekbereidingen.

Band Knapp

Verzendkosten Afhankelijk van de afspraken kunnen verzendkosten van toepassing zijn, neemt u hierover contact op met onze klantenservice. Voor contactgegevens verwijzen wij u naar onze contactpagina.

Op alle leveringen zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Heeft u vragen over het bestellen? Neem dan contact met ons op.

Ace levert niet rechtstreeks aan patiënten.