Indifferent van Ace

Om u als klant een totaalassortiment te kunnen bieden aan doorgeleverde bereidingen breidt Ace haar assortiment indifferente crèmes en zalven verder uit. Hiermee bieden wij een veelzijdige range producten voor de normale, droge, zeer droge huid en specifieke huid. Alle indifferente crèmes en zalven van Ace zijn verkrijgbaar als tube in doosje met gebruiksaanwijzing. Mooi voor in het schap en handig voor in de robot! Alle 35 producten zijn nu beschikbaar via de Mosadex groothandel of rechtsreeks te bestellen bij Ace via uw AIS of telefonisch via 036 547 4093. Download onze assortimentslijst voor een volledig overzicht.

Door de samenwerking tussen Ace en Mosadex en tools als N-control bent u als Mosadex klant met indifferent van Ace verzekerd van de beste condities. Ook indien u geen klant bent bij Mosadex doen we u graag een passend aanbod.

Onderstaand vindt u een link naar een ‘was/wordt’ overzicht met ZI-nummers. Dit ondersteunt u bij de omzetting in uw AIS. U vindt het overzicht ook op ons klantportaal. Heeft u nog geen inlog voor ons Klantportaal of wilt u graag een passend aanbod ontvangen, neem dan telefonisch contact met ons op. Ook bij vragen of voor ondersteuning bij het omzetten: bel gerust met onze klantenservice of uw accountmanager, wij helpen u graag.

Klantenservice – 036 547 4093
Accountmanager Oost-Nederland – Desirée Visscher: 06 82 64 04 93
Accountmanager West-Nederland – Chaimae Boulahfa: 06 82 34 02 35

Download hier de ‘was/wordt’ lijst