Indifferent van Ace

Ace biedt u een totaaloplossing voor doorgeleverde bereidingen met een breed assortiment indifferente crèmes en zalven voor de normale, droge, zeer droge huid en specifieke huid. Naast een dekkend assortiment indifferente crèmes & zalven introduceert Ace nu ook Chloorhexidine en Natriumfluoride mondspoelingen in 2 verschillende sterktes en Kaliumchloride drank. Deze zijn, zoals u van ons gewend bent, verpakt in een doosje en voorzien van een gebruiksaanwijzing.

De doosjes staan natuurlijk fraai in het schap en zijn ideaal voor in de robot. Daarnaast bieden we de 10 meest voorgeschreven indifferente crèmes & zalven ook aan als losse tube (zonder doosje en gebruiksaanwijzing). Hierdoor hoeft u bij belevering aan klinieken geen onnodige handelingen uit te voeren en dragen we bij aan de reductie van verpakkingsmateriaal.

Alle 55 producten zijn leverbaar via de Mosadex groothandel of eenvoudig rechtsreeks te bestellen bij Ace via uw AIS. Voor een actueel overzicht kunt u terecht op ons klantportaal. Door de samenwerking tussen Ace en Mosadex en tools als N-control bent u als Mosadex klant met indifferent van Ace verzekerd van de beste condities. Bent u geen klant bent bij Mosadex? Wij doen u graag een passend aanbod.

Onderstaand vindt u op PRK niveau een overzicht met ZI-nummers welke u 1 op 1 kunt omzetten naar producten van Ace. Mocht u vragen hebben of ondersteuning willen bij het omzetten: bel gerust met onze klantenservice of uw accountmanager, we helpen u graag.

Klantenservice – 036 547 4093
Accountmanager Noordwest-Nederland – Chaimae Boulahfa: 06 82 34 02 35
Accountmanager Noordoost-Nederland – Desirée Visscher: 06 82 64 04 93
Accountmanager Zuid-Nederland – Coen van Wezenberg: 06 82 56 17 85

Download hier de ‘was/wordt’ lijst