Indifferent van Ace

Om u als klant een totaalassortiment te kunnen bieden aan doorgeleverde bereidingen biedt Ace ook een dekkend assortiment indifferente crèmes en zalven met een veelzijdige range producten voor de normale, droge, zeer droge huid en specifieke huid. Alle indifferente crèmes en zalven van Ace zijn verkrijgbaar als tube in doosje met gebruiksaanwijzing. Mooi voor in het schap en handig voor in de robot! Tevens biedt Ace nu ook de top 10 indifferent crèmes en zalven als losse tube. Zo hoeft u bij levering aan klinieken geen onnodige handelingen uit te voeren en dragen we bij aan de reductie van verpakkingsmaterialen.

Alle 45 producten zijn nu beschikbaar via de Mosadex groothandel of rechtsreeks te bestellen bij Ace via uw AIS of telefonisch via 036 547 4093. Download onze assortimentslijst voor een volledig overzicht. Voor een actueel overzicht kunt u tevens terecht op ons klantportaal.

Door de samenwerking tussen Ace en Mosadex en tools als N-control bent u als Mosadex klant met indifferent van Ace verzekerd van de beste condities. Ook indien u geen klant bent bij Mosadex doen we u graag een passend aanbod.

Onderstaand vindt u op PRK niveau een overzicht met ZI-nummers welke u 1 op 1 kunt omzetten naar producten van Ace. Mocht u vragen hebben of ondersteuning willen bij het omzetten: bel gerust met onze klantenservice of uw accountmanager, dan komen we bij u langs.

Klantenservice – 036 547 4093
Accountmanager Noordwest-Nederland – Chaimae Boulahfa: 06 82 34 02 35
Accountmanager Noordoost-Nederland – Desirée Visscher: 06 82 64 04 93
Accountmanager Zuid-Nederland – Coen van Wezenberg: 06 82 56 17 85

Download hier de ‘was/wordt’ lijst