Organisatie

ACE Pharmaceuticals BV maakt deel uit van de ACE-groep, waarbinnen ook ARTECEF (geneesmiddelen voor tropische ziekten) en Orphan Drugs NL (weesgeneesmiddelen) opereren. ACE Pharmaceuticals produceert de geneesmiddelen onder haar vergunning en volledig onder GMP. Zusterbedrijven ARTECEF en Orphan Drugs NL verzorgen de distributie van hun eigen geneesmiddelen (in Europa). Geneesmiddelen zonder handelsvergunning leveren we sinds 2011 via ACE Apotheek.

organogram-ace-web

ACE Pharmaceuticals

Directie: J.W. Popma, J.A. Verwaal

KvK nr. 39061666 | BTW nr. NL810171624.B02

Vergunningen ACE Pharmaceuticals

Activiteiten ACE Pharmaceuticals

ACE Pharmaceuticals richt zich op twee activiteiten: Geneesmiddelen met een medische noodzaak en geneesmiddelen voor (eigen) klinisch onderzoek.

In het pand Schepenveld 37-41 in Zeewolde ontwikkelt, produceert, registreert ACE Pharmaceuticals haar eigen producten. ACE zet de producten met eigen merknamen zelfstandig in de markt.

Onze geneesmiddelen worden via de farmaceutische groothandels aan apotheken, ziekenhuisapotheken en apotheekhoudende huisartsen in Nederland geleverd.

Onze geneesmiddelen zonder handelsvergunning leveren we via ACE Apotheek, met inachtneming van artikel 3.17 Regeling Geneesmiddelenwet. Zo is een artsenverklaring bij bestelling verplicht.

Geneesmiddelen met een medische noodzaak

ACE Pharmaceuticals zet zich in om geneesmiddelen met een medische noodzaak beschikbaar te maken en te houden. Dit zijn in bepaalde gevallen geneesmiddelen die voor een specifieke patiëntengroep of indicatie onmisbaar zijn. De kleinste patiëntengroep die we zo helpen bestaat uit 1 patiënt.

Maar ook kunnen wij door onze vindingrijkheid bestaande geneesmiddelen een tweede kans geven, soms met een nieuwe indicatie. Ook ‘verweesde’ geneesmiddelen kunnen zo beschikbaar blijven voor de patiënt.