Werken bij

Bij Ace Pharmaceuticals werken ruim 150 werknemers die zich bezighouden met ontwikkeling, productie, analyses, verpakken, klinisch onderzoek, registratie, vergoeding, marketing en verkoop van geneesmiddelen.

Elke dag werken wij met zijn allen aan hetzelfde doel: geneesmiddelen met een medische noodzaak beschikbaar maken en houden. Daarnaast is er bij Ace alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en door te groeien.

Work hard, play hard!

Dit betekent in de praktijk dat er naast hard werken ook tijd gemaakt wordt voor ontspanning. Er is een in-house fitnesszaal en er worden vaak leuke activiteiten georganiseerd.

Het is de missie van Ace om farmaceutisch maatwerk te leveren voor specifieke patiëntenbehoeften waardoor Ace zorgdraagt voor een doelmatige geneesmiddelenvoorziening. Dit doen we door geneesmiddelen te ontwikkelen en te registreren of registraties van andere farmaceuten over te nemen om een geneesmiddel beschikbaar te houden. Om een geneesmiddel al tijdens het doorlopen van het registratieproces beschikbaar te maken levert Ace ook geneesmiddelen op artsenverklaring of als doorgeleverde bereiding.

Bij het ontwikkelen van onze geneesmiddelen gebruiken we input van patiënt en behandelaar zodat het geneesmiddel is afgestemd op de patiëntenbehoefte (o.a. toedieningsvorm en dosering). Wil jij hier graag een bijdrage aan leveren kijk dan naar onze openstaande vacatures.

Ben je nieuwsgierig naar hoe het is om bij Ace te werken, lees hier wat onze medewerkers erover vertellen.